Culinary delight
Your host family Vits and our chef Robert Kalich
as well as all cloth makers give you a warm welcome
in the Schneider Stube restaurant.
We serve you specialties and the best products
from the region and carefully selected wines.
Please note that in all dishes allergies
triggering foods may be included. Should you
suffer from a food intolerance or allergy,
please contact us about this.
We wish you a pleasant
and enjoyable stay.
********
We are particularly pleased to offer you ours
Vits - The coffee
to be allowed to offer.
In the Munich specialty roastery of Alexander Vits
we have the "cloth maker roasting", a mixture of
Brazilian, Indonesian and Ethiopian coffee, for
you compiled.
If you like our coffee, you can have it at
can also be purchased by our employees to take home.
Feel free to take a look at our menu.
mit Spargel-Frittate
mit Rauchkasseler und Holunder-Balsamico
auf Limettenrisotto, grünem Spargel und Hummerbutterschaum
von der Maispoularde an Spargelsalat
mit Dressing nach Wahl (Himbeervinaigrette; Trüffelvinaigrette)
mit Dressing nach Wahl
(Himbeervinaigrette; Trüffelvinaigrette)
mit getrockneten Tomaten
und weißem Tomatenschaum
mit Cherry-Tomaten,
Bärlauch Pesto und Parmesan
auf Bohnen-Spargel-Cassoulet
und Parmesansoufflé
auf Labskaus und Meerrettichschaum
auf Feijoada und Chimichurri
an Rotweinjus, Vanillemöhren
und getrüffeltem Kartoffelpüree
mit Preiselbeeren, Bratkartoffeln
und kleinem Salat
mit Rhabarberkompott
mit Schokoladensorbet
vom regionalen Biohof mit Feigensenf